V&VN Programmabureau Kwaliteitsstandaarden: oproep voor richtlijn en implementatieonderwerpen in de wijkzorg

  • 30 maart 2022
  • Nieuwsbericht
  • Wijkverpleegkundigen

Het V&VN programmabureau kwaliteitsstandaarden ontwikkelt richtlijnen en producten voor implementatie om knelpunten in de wijkzorg op te lossen. Er wordt twee keer per jaar een oproep uitgezet om knelpunten/onderwerpen op te halen. De deadline voor het indienen van onderwerpen is 22 april 2022 en in juni 2022 worden alle ingestuurde onderwerpen geprioriteerd.
 
In de flyer in de bijlage staat de oproep die we willen doen aan iedereen die knelpunten in de wijkzorg ervaart en denkt dat een richtlijn of implementatieactiviteit daarvoor een oplossing kan zijn. In de bijlage het formulier dat ingevuld moet worden om het onderwerp bij het programmabureau kenbaar te maken. Beide vind je ook op de website (https://www.venvn.nl/richtlijnen/). Ingevulde formulieren kunnen gemaild worden kennisinstituut@venvn.nl

We nodigen jullie van harte uitnodigen om onderwerpen in te dienen en/of deze oproep uit te zetten in jullie netwerk.

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Ontwerp Zonder Titel (15)