Chauffeurs laag- en middencomplexe ambulancezorg nu ook welkom in het Register Zorgprofessionals

  • 29 juli 2024
  • Nieuwsbericht
  • Kwaliteitsregister
170410 Mv Venvn Bernhoven T0I3488

Werk jij als chauffeur binnen de laagcomplexe en/of middencomplexe ambulancezorg? Dan is het vanaf nu mogelijk om je in te schrijven in het Register Zorgprofessionals. Met jouw inschrijving kan je aantonen dat je bekwaam blijft en kan je jouw deskundigheidsbevorderende activiteiten bijhouden in een persoonlijk digitaal portfolio.

Elke vijf jaar vraag je herregistratie aan. In je portfolio heb je twee soorten activiteiten waar je als verpleegkundige of verzorgende van leert: geaccrediteerde scholing en ODA (overige deskundigheidsbevorderende activiteiten die bijdragen aan jouw deskundigheid). Bekijk hier de scholingsagenda voor geaccrediteerde scholingen, en selecteer deskundigheidsgebied Ambulancezorg of Ambulancechauffeurs.

Om het Register Zorgprofessionals te kunnen gebruiken, wordt je basislid van V&VN én lid van onze afdeling Ambulancezorg. Dit regel je makkelijk zelf. Ga naar de website van het Register Zorgprofessionals en klik op de knop ‘Inschrijven’. Kies bij jouw aanmelding voor ‘ander beroep’.

Kom je er niet uit? Of heb je andere vragen? Neem dan contact op met onze ledenservice via (030) 291 90 50 of info@venvn.nl.

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Ontwerp Zonder Titel (15)