De nieuwe scholingsagenda: het hulpmiddel in je zoektocht naar relevante scholingen

  • 29 augustus 2024
  • Nieuwsbericht
  • Kwaliteitsregister
Ambulancepersoneel Met Patient In Ziekenhuis

De scholingsagenda is vernieuwd. De scholingsagenda heeft nu een volledig nieuwe uitstraling, verschillende functionaliteiten zijn aangepast en de weergave van de scholingsinformatie is verbeterd. Het resultaat is een moderne, overzichtelijke agenda met goede filteropties waarmee je makkelijk de voor jouw relevante scholingen vindt. Wil jij na de zomerperiode weer aan de slag met bij- en nascholing? De nieuwe scholingsagenda staat voor je klaar.

In de scholingsagenda kun je cursussen en scholingen vinden die voor het Kwaliteitsregister V&V en het register Zorgprofessionals geaccrediteerd zijn. Vorig jaar hebben gebruikers van de scholingsagenda ons in een enquête laten weten welke verbeteringen zij graag wilden zien. Met die wensen zijn we aan de slag gegaan.

Wat is vernieuwd?

De weergave van de scholing is verbeterd en daarmee is de informatie van een cursus of scholing sneller te vinden. Zo zie je in één oogopslag door wie de scholing wordt gegeven en hoe deze wordt beoordeeld. Je ziet wanneer de scholing plaatsvindt en een korte omschrijving van de inhoud. Ook hebben we een aantal functionaliteiten aangepast waardoor het nu makkelijker is om op verschillende criteria te zoeken, filteren en sorteren. Je kunt onder andere filteren op datum en locatie van de scholing. Ook is het mogelijk om te zoeken op scholingen voor een specifiek deskundigheidsgebied en kun je scholingen filteren op bepaalde CanMED competenties. De nieuwe layout van de scholingsagenda zorgt tenslotte voor een frisse en overzichtelijke uitstraling.

Kortom, de scholingsagenda is de ideale plek om je zoektocht te starten naar voor jouw relevante bij- en nascholingen. Je vindt de scholingsagenda op de website van het Kwaliteitsregister in het menu onder ‘Leren & ontwikkelen’.

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Ontwerp Zonder Titel (15)

Gerelateerd