Ben jij een betrokken recovery verpleegkundige?

  • 31 juli 2024
  • Nieuwsbericht
  • Recovery

Ben jij als recovery verpleegkundige geïnteresseerd in landelijke ontwikkelingen, of wil je je vakinhoudelijke horizon verbreden, in contact komen met collega's buiten je eigen afdeling? 

Recovery Verpleegkundige
Ben jij een betrokken recovery verpleegkundige en toe aan een nieuwe stap in je professionele ontwikkeling?

Ben jij als recovery verpleegkundige geïnteresseerd in landelijke ontwikkelingen, of wil je je vakinhoudelijke horizon verbreden, in contact komen met collega's buiten je eigen afdeling? Dan biedt de beroepsvereniging V&VN Recovery jou nu een prachtige kans!

Wij zijn nog steeds op zoek naar een nieuwe bestuursleden die samen met ons de afdeling verder willen uitbouwen bij V&VN. Ook zijn we nog steeds dringend op zoek naar collega's die bijvoorbeeld richtlijnen willen beoordelen of het vakblad willen maken.

Binnen V&VN krijg je ook de kans om samen te werken met andere afdelingen in de acute zorg. Ook kun je participeren in landelijke overlegtafels en projecten. Volop de kans dus om je verpleegkundig leiderschap te laten zien!

Samen met V&VN werk je aan de positionering van de recovery verpleegkundige en daarmee aan onze zeggenschap, positie en toekomst binnen de Nederlandse gezondheidszorg.

Ons bestuur is een kleine, maar enthousiaste en toekomstgerichte groep mensen die met elkaar de afdeling V&VN Recovery tot een succes willen maken. Uiteraard werken we daarin nauw samen met bureau, directie en bestuur van V&VN en volgen wij de ontwikkelingen in de brede beroepsgroep nauwgezet.

Ook voor het organiseren van het congres of een andere scholing zoeken we mensen die het leuk vinden om dingen te regelen!

Heb je interesse, of wil je meer informatie, neem contact op!  

recovery@venvn.nl

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Ontwerp Zonder Titel (15)