Tarieven V&VN 2025

  • 4 september 2024
  • Nieuwsbericht
  • V&VN Algemeen
51A2946

De prijzen in Nederland stijgen door inflatie. Zo ook de prijzen van onze leveranciers. Doordat daarmee de kosten voor V&VN stijgen, vindt een indexatie plaats van de tarieven. We hanteren daarvoor het prijsindexcijfer van het CPI van 3,8%. Dit geldt voor de contributies voor het basislidmaatschap, het lidmaatschap voor gepensioneerden en het lidmaatschap kwaliteitsregister V&V. De tarieven voor het lidmaatschap van een afdeling blijven gelijk aan 2024. Ook blijft het studentenlidmaatschap gratis.

Vanaf 2025 hanteert V&VN de volgende tarieven ten opzichte van 2024.

Tarieven 2025

Tarieven 2025

Vergoeding door je werkgever

Soms biedt jouw werkgever je de mogelijkheid om de kosten van een lidmaatschap vergoed te krijgen. Bijvoorbeeld omdat jouw werkgever dit heeft opgenomen in zijn personeelsbeleid, of omdat hij een collectief lidmaatschap heeft afgesloten met V&VN. Soms biedt ook de geldende CAO je de mogelijkheid je contributie (deels) vergoed te krijgen. Vraag je leidinggevende naar de mogelijkheden binnen jouw instelling.

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Verenigd in V&VN positioneren, ontwikkelen en versterken wij de verpleegkunde en onze beroepen. Met het Kennisinstituut V&VN ontwikkelen we toegankelijke richtlijnen over verpleegkundige en verzorgende onderwerpen, gemaakt voor en door vakgenoten. Met het Kwaliteitsregister V&V en de bijbehorende app kun jij je deskundigheid bijhouden in een register dat niet van je werkgever is, maar van de beroepsgroep. Met onze peilingen en bijeenkomsten onderzoeken we wat leden belemmert en helpt bij de uitoefening van het vak. V&VN laat de stem van leden horen op die plekken waar er wat aan veranderd kan worden, bij werkgevers, opleiders, de overheid, de politiek of de pers. Samen maken we de zorg beter.

Word lid van V&VN

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Ontwerp Zonder Titel (15)