Het Kennisplatform officieel live!

  • 1 oktober 2024
  • Nieuwsbericht
  • V&VN Algemeen
Kennisplatform: een initiatief van het Kennisinstituut V&VN

Op 1 oktober 2024 is het Kennisplatform van het Kennisinstituut V&VN officieel gelanceerd! Op het Kennisplatform kun je als verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist snel en eenvoudig verpleegkundige kennis raadplegen die je direct kunt inzetten in je werk. Je vindt er bijvoorbeeld samenvattingskaarten, video’s en infographics die je met behulp van de Kennisplatform-app altijd bij de hand hebt. Zo kun je jouw cliënt of patiënt de best mogelijke zorg leveren.

In de zorg maak je dagelijks keuzes. Soms loop je tegen uitdagingen aan waarbij je je afvraagt of je het wel goed doet of waarbij je je afvraagt hoe je een situatie het beste kunt aanpakken. Verpleegkundige richtlijnen helpen je de juiste keuzes te maken bij het leveren van zorg. Ze vormen jouw route naar de juiste zorg. De aanbevelingen en informatie uit deze  richtlijnen zijn nu via het Kennisplatform op toegankelijke wijze in te zien via samenvattingskaarten, infographics en meer.  Bekijk de video ‘Het Kennisplatform in 70 seconden’, ontdek het zelf op Kennisplatform.venvn.nl en download ook vooral de Kennisplatform-app!

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Ontwerp Zonder Titel (15)