Richtlijnen testen in de praktijk, help je mee?

  • 18 juli 2024
  • Nieuwsbericht
  • V&VN Algemeen
Verpleegkundigen In Overleg Achter Computer

Voor het testen van zes nieuwe richtlijnen en handreikingen is het Kennisinstituut V&VN op zoek naar testers. Wil jij als verpleegkundige, verzorgende of verpleegkundig specialist helpen om deze hulpmiddelen zo goed mogelijk te laten aansluiten op de praktijk? En daarmee bijdragen aan betere zorg?

Voordat richtlijnen en handreikingen officieel worden gepubliceerd, vinden er proefimplementaties plaats. Op dit moment worden er zes georganiseerd (zie hieronder). Verpleegkundigen, verzorgenden en verpleegkundig specialisten worden gevraagd om de aanbevelingen in de richtlijn te testen in de praktijk. Dat kan op individuele basis of als team. Na het testen worden de ervaringen meegenomen in het doorontwikkelen van de richtlijn.

Voor deelname aan de proefimplementaties die dit najaar van start gaan (de bovenste drie), kun je je aanmelden tot 20 augustus. Bij interesse volgt er een kennismakingsgesprek. Ook is er een vergoeding beschikbaar. Meer weten? Klik op onderstaande link of stuur een mail naar kennisinstituut@venvn.nl.

Meedoen? Meld je hier aan!

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Ontwerp Zonder Titel (15)

Gerelateerd